Ga naar inhoud
Favorieten 0

Muziekfestival Evergreens Sneek

Dit evenemint is al west

Sneek

Evergreens organiseert een Muziekfestival. Kijken. luisteren, beleven en doen. Zeer divers. Uiteenlopende stijlen. Met vijf koren, Jong Advendo, demonstraties en workshops moderne dans en livemuziek.

Zaterdag 7 oktober van 13.00u tot 18.00u bij en in de SPIL, Molenkrite 169 te Sneek

Toegang: gratis

Dit mag u niet missen!

Vanwege het 50-jarig bestaan van Multi Functioneel Centrum De Spil worden veel activiteiten georganiseerd: heel 2023 is van alles te beleven en te doen. Gemengd Koor Evergreens heeft gekozen voor MUZIEK in brede zin. Kijken, luisteren, beleven en doen op een MUZIEKFESTIVAL op 7 oktober! Voorafgaand vertrekt Drum en Showfanfare Jong Advendo om 12.00u vanaf de Spil en loopt door de wijk Tinga om iedereen uit te nodigen mee te gaan naar de Spil. Daar geven ze nog een kleine aubade. Om 13.00u opent GK Evergreens in De Spil met een spetterend optreden. Vervolgens kunt u genieten van grote koren, kleine koren, mannen, vrouwen, gemengd in vele genres. Twee maal wordt een optreden verzorgd door: Vrouwenkoor Eigenwijs, Dames popkoor Voor Schut, Popkoor Joursound, Folk Koor Rollinghome en natuurlijk GK Evergreens.

Voor diegenen die graag beweging zien of meemaken worden in de gymzaal twee demonstraties verzorgd door docenten van het Atrium. Aansluitend  kunnen gegadigden deelnemen aan een workshop. Het accent ligt op Hip Hop, begeleid door Jarno Spijker en Jazz Dance, begeleid door Niels van der Wal. Gerke Venema, Gert Priem en Itske Brakels vertolken live-muziek in de foyer, DJ Jan Willem Brink zorgt voor muziek buiten en Monica Poiesz geeft een demonstratie van Zingen en Bewegen in de gymzaal. Buiten staat een Foodtruck om hongerende magen te stillen en bij dorst kunt u terecht aan de bar in de Spil.

Wij rekenen op U!

Het volledige programma van het festival staat na 10 september op de website van Gemengd Koor Evergreens: www.evergreenssneek.nl.  en op Facebook: facebook.com/evergreenssneek/.

Wanneer:
t/m 7 oktober
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Muziekfestival Evergreens Sneek

MFC De Spil
Molenkrite 169
8606 WD Sneek
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten