Ga naar inhoud
MAP

Festival Explore the North 2022

Dit evenemint is al west

Leeuwarden

Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 oktober zwerf je tijdens het festivalweekend weer door de binnenstad van Leeuwarden voor een spannend programma vol muziek, literatuur, wetenschap, theater en verhalen, op onontdekte plekken.

Sjoch alfêst efkes

Het festival is weer terug van weggeweest en vervroegd
Festival Explore the North is dus terug na twee coronajaren, maar is dit jaar met een maand vervroegd naar oktober. Deze herfst kun je dus op een avontuurlijke verkenningstocht door de Leeuwarder binnenstad, langs prachtige locaties die je verrassen met verhalen, muziek, wetenschap, theater en nog veel meer. Lokale helden delen het podium met internationale toppers en jong talent speelt samen met oude bekenden: van jonge spoken word-kunstenaars tot elektronische avonturiers.

Explore the North brengt je langs vele onontdekte paden tijdens verschillende expedities en laat je kennismaken met nieuw werk en (co)producties die we samen met vrienden uit binnen- en buitenland presenteren. Van optredens van de meest intieme, fluisterzachte soort tot wervelende feesten. En dat allemaal in het weekend van 14, 15, en 16 oktober, dus is je agenda nog vrij? Als je nu een Allervroegste Vogel-ticket koopt profiteer je van de goedkoopste prijs.

Benieuwd naar het programma? Houd onze website in de gaten voor de eerste aankondigingen.

Wanneer:
t/m 16 oktober

Hjir fine jo Festival Explore the North 2022

Adres:
Bagijnestraat 59
8911DN Leeuwarden
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten