Ga naar inhoud
MAP

De Stadskas 2022

Dit evenemint is al west

Leeuwarden

De Stadskas vormt het hart van ons festival. Van 1 tot en met 13 oktober presenteren we hier in samenwerking met verschillende culturele partners uit Fryslân een gratis, veelkleurig, meerstemmig programma voor iedereen.

Informatie- en ticketpunt van ons festival
Je kunt in De Stadskas terecht voor al je vragen over het festival, voor tickets, reserveringen voor de expedities en nog veel meer. En De Stadskas vormt de start van je festivalweekend: hier kun je je ticket op 14, 15 of 16 oktober omruilen voor je festivalbandje, waarmee je toegang hebt tot alle locaties.

KOM BINNEN VOOR HET GRATIS & VRIJ TOEGANKELIJKE PROGRAMMA. OF PRAAT EVEN BIJ ONDER HET GENOT VAN EEN HAPJE EN EEN DRANKJE.

Eten & drinken in De Stadskas
Gedurende de gehele festivalperiode van 1 - 16 oktober kun je hier ook terecht voor een hapje en drankje. Naast taartjes en een borrelhapje kun je in deze periode ook een daghap eten. Dit verzorgen we in samenwerking met de ondernemers van het Gouverneursplein en het Hofplein, die verenigd zijn in de Stichting Uit in Leeuwarden. Zodra we meer weten over het menu, vertellen we je er natuurlijk graag meer over!

Wanneer:
t/m 16 oktober

Hjir fine jo De Stadskas 2022

Adres:
Hofplein
Hofplein
Leeuwarden
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten