Ga naar inhoud
Favorieten 0

The NetworKing Charles Ruffolo

Dit evenemint is al west

Lokaal 55, Sneek

Succesvol zakendoen. Wie wil dat niet? Altijd op zoek naar nieuwe kansen, nieuwe markten, meer kennis. Die zoektocht is, of u dat nou wil of niet, sterk afhankelijk van anderen.

Succesvol zakendoen. Wie wil dat niet? Altijd op zoek naar nieuwe kansen, nieuwe markten, meer kennis. Die zoektocht is, of u dat nou wil of niet, sterk afhankelijk van anderen. En daarom is succesvol netwerken een onmisbare ‘tool’ in uw gereedschapskist. Netwerken is uitgegroeid tot een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering en het is de makkelijkste manier om kansen te creëren. Maar dan moet u het wel goed doen, uiteraard!

Daarom bieden Theater aan het Water en Lokaal 55 u de unieke mogelijkheid om uw skills op dit gebied te ontwikkelen. Een bijeenkomst met The NetworKing (Charles Ruffolo) is een unieke combinatie van annekdotes en voorbeelden, entertainment en ‘hands-on’-tips en tricks van de meester zelf.

Ruffolo (opgegroeid in Pittsburgh, VS) verhuisde voor de liefde naar Nederland en heeft zich toegelegd op de kunst van het netwerken. Hij bemiddelt in inspirerende unieke evenementen (zo bracht hij al eens president Clinton en Richard Branson naar Nederland), maar bovenal deelt hij zijn kennis en kunde tijdens seminars en in boeken met zijn gretige ‘gehoor’.

Kost een kaartje voor zijn seminars normaal gesproken al € 75,00. Wij bieden u de unieke gelegenheid aanwezig te zijn bij een energieke en inspirerende sessie op maandag 25 september in Lokaal 55 voor slechts € 65,00, inclusief een dinerbuffet en welkomstdrankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van theater aan het water.

Wanneer:
t/m 25 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 65,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo The NetworKing Charles Ruffolo
Lokaal 55

Oude Oppenhuizerweg 55
8606 JB Sneek
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten