Ga naar inhoud
Favorieten 0

Historische film over Joure in 1949

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Museum Joure, Joure

Vertoning van een dorpsfilm over Joure uit 1949, gemaakt door de familie Adolfs met nostalgische beelden van scholen, verenigingen en bedrijven.

Op 18 februari is om 14.00 èn om 15.00 in It Kofjelokaal (ingang Midstraat 99 of Museumstraat 2) van Museum Joure een historische film te zien over het Joure van 1949 met nostalgische beelden van scholen, verenigingen en bedrijven. De film is gemaakt door de familie Adolfs, die 150 dorpen in Friesland op deze manier heeft vastgelegd. Joure was één van de eerste plaatsen die aan de beurt kwamen. De filmvertoning wordt georganiseerd door het Histoarysk Wurkferbân Skarsterlân. 

De film van Adolfs is op 9 september j.l ook vertoond tijdens het UITfestival. Er was veel vraag naar nog een vertoning van deze film. Vandaar dat de film op 18 februari nog een keer is te zien.

De film duurt circa 40 minuten. De toegang tot de film kost € 5,00 inclusief een kopje koffie/thee (en exclusief toegang tot het museum). Er kan niet gereserveerd worden, wees dus op tijd want vol=vol (als de eerste vertoning in 14.00 vol is, kunt u uiteraard wachten tot de vertoning om 15.00).

Wanneer:
t/m 18 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Historische film over Joure in 1949
Museum Joure

Geelgietersstraat 1
8501 CA Joure
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten