Ga naar inhoud
Favorieten 0

Only 80s

Leeuwarden

**Ben jij een 80s fan in hart en nieren? Of baal jij er juist van dat je deze jaren hebt gemist? Dan is Only 80s precies wat jij wilt!** De allergrootste tophits en ver daar vandaan. We graven dieper in de muzikale krochten van dit decennium. Je...

Sjoch alfêst efkes

**Ben jij een 80s fan in hart en nieren? Of baal jij er juist van dat je deze jaren hebt gemist? Dan is Only 80s precies wat jij wilt!**

De allergrootste tophits en ver daar vandaan. We graven dieper in de muzikale krochten van dit decennium. Je zult je verbazen welke nummers jij al tijden niet meer hebt gehoord. Pop, New Wave, synthpop, Nederpop, rock, Italo disco, dance/house, hiphop...als het 80s is dan kan het allemaal voorbij komen. Kijk mee naar de videoclips en visuals en laat je onderdompelen in het beste en foutste wat deze onvergetelijke jaren te bieden heeft.

Dus trek je favoriete 80s/band/artiest T-shirt uit de kast en draag 'm vol trots deze avond. Alles wat neon kleurt is meer dan welkom (dresscode niet verplicht, maar het is zeker sfeerverhogend). De 2 leukste outfits worden beloond. Verras ons met je creativiteit.

*Zaal: AA-Security Arena | Gratis garderobe (Grote tassen zijn niet toegestaan: meer info) | Leeftijd: 18+ (alleen toegang op vertoon van een geldig ID-bewijs)

Wanneer:
2 juni

Hjir fine jo Only 80s

Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan dyn rûte

Toan risseltaten