Ga naar inhoud
Favorieten 0

Wadlopen Moddergat : Wad'n Yoga

Dit evenemint is al west

Museum 't Fiskershúske, Moddergat

Ontdek de schitterende dynamische natuur van het Waddengebied. Loop mee met onze ervaren gidsen en beleef een onvergetelijke tocht in combinatie met Yoga! Een unieke Yoga-ervaring op het Wad wat voelt als een miniretreat.

Yoga en een wadlooptocht gecombineerd. Een fantastische ervaring! 

In de heerlijke zilte lucht struinen over een drooggevallen Waddenzee op weg naar een zandplaat om daar Yoga te ervaren. Een tocht door slik en slenken met werkelijk prachtige uitzichten. De tocht zelf is al een beleving op zich. Voeg daar de rust en de ruimte van het Wad aan toe én de positieve effecten van Yoga, maakt dat dit een unieke ervaring wordt. Bij terugkomst kun je nog even heerlijk nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje in het garnalenfabriekje of op het terras van deze bijzondere plek.

‘Een unieke Yoga-ervaring op het Wad wat voelt als een miniretreat’

Deze tocht wordt je aangeboden door het museum en INTO-YOGA DOKKUM. Patricia is onze wadloopgids tijdens deze tocht. Zij neemt ons mee naar een prachtige plek om daar de Yoga te ervaren en houdt voor ons het tij goed in de gaten. Attie Osinga van INTO-YOGA DOKKUM verzorgt de Yoga en neemt je mee op een reis naar binnen.

Ervaring met wadlopen en Yoga zijn niet nodig. Meer informatie over kleding vind je hier

De start van de tocht is bij Museum 't Fiskershúske, Fiskerspaad 8, Moddergat. Op de dag zelf reserveren is niet mogelijk. Bel met de wadloopgids (Patricia: 06-29406748) om te informeren wat mogelijk is.

Wanneer:
t/m 6 augustus
Prijsinformatie:
Vanaf € 25,-
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Wadlopen Moddergat : Wad'n Yoga
Museum 't Fiskershúske

Fiskerspaad 4 -
9142VN Moddergat
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten