Ga naar inhoud
MAP

Winterfair Koudum

Koudum

Op zaterdag 26 en zondag 27 november wordt er een sfeervolle winterfair gehouden in Koudum met een grote variatie aan standhouders.

Sjoch alfêst efkes

YES, we mogen weer! Na 3 jaar afwezigheid, wordt er weer een overdekte winterfair georganiseerd, de voorbereidingen zijn al in volle gang. De kassen van Fleurig Buiten worden omgetoverd tot een sfeervolle maar bovenal gezellige winter wonderland. In overleg met de ondernemers in Koudumwordt er voor gezorgd dat er genoeg te eten en te drinken is! Er wordt gezorgd voor koffie, thee, glühwein, poffertjes, snert, etc. en voor later op de avond is er een sterker aperitief. Er komen meerdere foodtrucks en daardoor is er een ontzettend divers aanbod aan heerlijk eten!  Qua standhouders is er een ontzettend leuke combinatie tussen ambachten, diensten en leuke producten.

Zaterdag 26 november is de fair van 13:00 tot 20:00 geopend, hierbij wordt er natuurlijk gezorgd voor gezellige muziek zodat er nog even geborreld worden. Zondag 27 november is de winterfair geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Ook dan is er van alles te beleven, zoals een modeshow en een leuk optreden van het Koudumer muziekkorps Nij Libben, maar ook diverse andere muzikanten en acts zijn dan aanwezig om ook deze dag te laten slagen.

Wanneer:
t/m 27 november

Hjir fine jo Winterfair Koudum

Adres:
Fleurig Buiten
Tjalke van der Walstraat 21 A
8723 CB Koudum
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten