Ga naar inhoud
Favorieten 0

Vaarexcursie rondom volle maan door De Alde Feanen (12+)

Earnewald

Tijdens deze speciale vaarexcursie steken we om 19.00 uur van wal en varen de volle maan tegemoet. We volgen andere zintuigen dan enkel onze ogen, door te luisteren naar zowel de stilte als de nachtelijke geluiden van ganzen, eenden en reeën. Beleef de...

Sjoch alfêst efkes

Tijdens deze speciale vaarexcursie steken we om 19.00 uur van wal en varen de volle maan tegemoet. We volgen andere zintuigen dan enkel onze ogen, door te luisteren naar zowel de stilte als de nachtelijke geluiden van ganzen, eenden en reeën. Beleef de overgang van schemering naar duisternis en laat je verrassen door de maanverlichte waterpartijen én de spectaculaire sterrenhemel. Nationaal Park De Alde Feanen heeft uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverkolonie. Het is het grootste laagveenmoeras van Noordwest Europa en kent een interessant natuurbeheer en rijke ontstaansgeschiedenis. Onze natuurgids vertelt je er graag over.

Wist je dat De Alde Feanen grotendeels alleen via water te bereiken is? Een echt vaargebied dus. Des te meer reden om aan boord te stappen van excursieboot ‘De Blaustirns’. De boot vaart op zonne-energie, maar geen zorgen, de boot heeft een accu die de zonne-energie van overdag heeft opgeslagen! Vergeet niet een warme jas mee te nemen, want vanaf het open bovendek is het uitzicht op de sterrenhemel prachtig.

Koffie en thee aan boord te verkrijgen voor €1,- (contant af te rekenen).

Mocht er sprake zijn van een weersverwachting met een geheel bewolkte hemel, dan gaat de excursie niet door! Indien de excursie geannuleerd wordt, word je hiervan een dag van te voren op de hoogte gesteld (via e-mail en telefonisch). Deze excursie is niet geschikt voor kinderen < 12 jaar.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Wanneer:
4 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 11,- (voor kinderen)

Hjir fine jo Vaarexcursie rondom volle maan door De Alde Feanen (12+)

Adres:
Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten