Ga naar inhoud
Favorieten 0

Wereld Lichtjes Dag

Nicolaaskerk Swichum, Swichum

In het licht van Stilte Op de tweede zondag in december worden wereldwijd om 19.00 uur kaarsen aangestoken ter herinnering aan het overleden kind. In en om het bijzondere Kerkje van Swichum zal een gezamenlijke herdenking plaatsvinden. Deze...

In het licht van Stilte

Op de tweede zondag in december worden wereldwijd om 19.00 uur kaarsen aangestoken ter herinnering aan het overleden kind. In en om het bijzondere Kerkje van Swichum zal een gezamenlijke herdenking plaatsvinden.

Deze herdenkingsavond is voor iedereen die het gemis van een kind ervaart door het overlijden van een zoon of dochter, een broer of zus, een kleinkind, een neef, een nichtje of een vriendje. Ongeacht de leeftijd of de duur van het gemis worden alle overleden kinderen op deze avond herdacht.

Met elkaar zullen we een kaars voor hen aansteken in een sfeer van warmte, verbinding en samenzijn. Met muziek, teksten en het noemen van hun namen zullen we de herinnering aan hen koesteren en het gemis met elkaar delen en dragen.

We ontmoeten elkaar om 18.30 uur op de parkeerplaats aan de Moskoureed in Swichum. In stilte lopen we rond 18.45 uur gezamenlijk naar het kerkje waar we de kaarsjes zullen aansteken. Gedragen door het licht en de warmte van deze avond is er gelegenheid om je met elkaar te verbinden en stil te staan bij het gemis van jouw kind.

Als je het fijn vindt om de naam van jouw kind te laten noemen dan kun je dat (vóór 8 december) aangeven door een mail te sturen naar info@kerkjevanswichum.nl

Tijdstip
18.30 uur

Entree
Gratis (graag bijdrage voor consumptie)

Informatie of reservering

Graag uw komst melden via www.kerkjevanswichum.nl/agenda 

Wanneer:
10 december
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Wereld Lichtjes Dag
Nicolaaskerk Swichum

Ayttadyk 3
9087 CD Swichum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten