Ga naar inhoud
Favorieten 0

Grote schoonmaakactie Lauwermeer

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Lauwersoog

Op zaterdag 9 maart organiseren Staatsbosbeheer en IVN, i.s.m. de Gemeente Noardeast Fryslân, The Great Plastic Bake Off, Jachthaven Lunegat en Windsurfing Oostmahorn, een grote schoonmaakactie in Nationaal Park Lauwersmeer. Jaarlijks...

Op zaterdag 9 maart organiseren Staatsbosbeheer en IVN, i.s.m. de Gemeente Noardeast Fryslân, The Great Plastic Bake Off, Jachthaven Lunegat en Windsurfing Oostmahorn, een grote schoonmaakactie in Nationaal Park Lauwersmeer.

Jaarlijks komt er helaas nog steeds veel zwerfvuil in het Lauwersmeergebied terecht. Los  van het feit dat dit geen gezicht is, kan het zwerfvuil ook gevaarlijk zijn, met name voor dieren. Daarom gaan we door het hele gebied zwerfafval gaan opruimen. Ook op plekken, die normaal gesproken voor publiek afgesloten zijn. Voor deze klus zijn vele handen nodig. Iedereen, die het gebied een warm hart toedraagt, is van harte welkom! Uiteraard zal er voldoende materiaal aanwezig zijn om plezierig en veilig te werken.

Deelnemers moeten zelf voor water- en winddichte kleding, stevig schoeisel (laarzen zijn erg handig!) en eten en drinken voor in het veld zorgen. De organisatie zorgt voor een start met koffie/thee en koek . Na afloop staat de welverdiende soep klaar.

Voor wie
Iedereen die de handen uit de mouwen wil steken!

Aanmelden
Graag vooraf aanmelden bij boswachter Rinus de Jong, E: r.jong@staatsbosbeheer.nl of M: 06 – 51 23 09 23.

Wanneer:
t/m 9 maart
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Grote schoonmaakactie Lauwermeer

Lauwersnest
De Rug 1
9976 VT Lauwersoog
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten