Ga naar inhoud
Favorieten 0

Wollig Landleven Lentefair Oldeberkoop

Dit evenemint is al west

Oldeberkoop

Wol, Lifestyle, Streekproducten, Foodtrucks, sfeer en gezelligheid, dat zijn de ingrediënten van de Wollig Landleven Lentefair op 1ste Paasdag (9april) op de Doevenkamp in Oldeberkoop.

Een sfeervolle fair in Oldeberkoop op de Doevenkamp.

Ruim 70 specialisten presenteren hun producten, creaties en specialiteiten. 

Als je passie en interesse hebt voor wol, lifestyle en streekproducten, dan kunt u dit niet missen.

Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor van alles met wol, breien, haken of spinnen? Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, workshops, kleding, lifestyle verzorgingsproducten, beauty en nog veel meer.

Wol

Kom wol proeven, ruiken en voelen en laat je adviseren door de vakmensen. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol.

Lifestyle

Het is gewoon genieten om tussen al het moois door te lopen, variërend van o.a. kleding en cosmetica tot huisdecoraties en kunst. Laat u inspireren en adviseren en schaf de leukste dingen aan om uzelf te verwennen of uw woning een leuke upgrading te geven met nieuwe decoraties.

Streekproducten

Proef en geniet! Diverse specialisten met streekproducten uit diverse locaties van het land als bijvoorbeeld

Diverse Veluwse, Groningse en Drentse streekproducten, Kaas uit diverse streken, jams, honingsoorten te veel om op te noemen.

Foodtrucks

Maak kennis met de diverse Foodtrucks…

Van diverse Poke Bowls en broodjes, poffertjes of mini donuts, onze Grill meester of vers gerookte paling…je kunt te kust en te keur.

Gezelligheid, ontspanning en sfeer.

Tijdens de fair is er livemuziek van Singer Songwriter B.Morris met geweldige country, blues, folk en oldies, de schaapskudde van Exloo is aanwezig en nog veel meer…

We zien u graag bij Wollig Landleven

Zondag 9 april (1ste Paasdag) van 11:00 tot 16:30 uur

De entree is gratis.

Parkeren 2,-

Wanneer:
t/m 9 april

Hjir fine jo Wollig Landleven Lentefair Oldeberkoop

Doevenkamp
Molenhoek 2
8421 PG Oldeberkoop
Plan dyn rûte

Toan risseltaten