Ga naar inhoud
Favorieten 0

Saranti Kerstcircus 'Cirko Festo'

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Leeuwarden

Deze Kerst zet Saranti de Harmonie op z’n kop!

Op 17 december presenteert Saranti: Cirko Festo, 10 jaar Saranti’s Kerstcircus!

Het is Kerst, koud en de gure wind doet je oren gloeien. Dus grijp je sjaal, je wanten, pak je goed in en kom samen met je familie naar het Kerstfeest van Saranti’s kerstshow ‘Cirko Festo’! Het is de hoogste tijd om te genieten van dit feestelijke wintercircusspektakel.

Bij de circusschool van Saranti vinden ze het ook wel tijd voor een feestje. De leerlingen kijken er zelfs al wéééken naar uit: Het kerstfeest! Ze hebben de hele school omgetoverd tot een waar winterparadijs. Het belooft een spectaculaire middag te worden, waar de meest indrukwekkende capriolen worden uitgehaald.

Kerst en circus is bij ons altijd al een gouden combinatie geweest. Het is onze favoriete tijd van het jaar, want wat is er nou gezelliger dan samen met je familie rond de kerstdagen te genieten van een spectaculaire circusshow? Laat je in dit ware kerstspektakel verbazen door flitsende circusacts zoals jonglerend acrobatiek, koorddansen, diabolo, komische duoacrobatiek, stoere hoge en lage eenwielers, aerial hoop, piramides bouwen en nog veel meer!

Kerst staat voor ons voor samenzijn en daarom vieren wij deze Kerst samen met jullie. En wellicht komt de Kerstman met z’n vrienden ook even langs.

Cirko Festo; De mooiste kerstshow voor de feestdagen!

Tickets: € 10,- per persoon

Wanneer:
t/m 17 december 2023
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Saranti Kerstcircus 'Cirko Festo'

Stadsschouwburg de Harmonie
Ruiterkwartier 4
8911 BP Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten