Ga naar inhoud
Favorieten 0

Diggy Dex

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar
Uitverkocht

Leeuwarden

Diggy Dex komt met nieuwe muziek! In aanloop naar zijn nieuwe album neemt de chansonrapper je alvast mee in zijn tekstboek vol losse krabbels. Samen met zijn energieke liveband kun je op zaterdag 2 maart wederom een wervelende reis verwachten! Hij...

Diggy Dex komt met nieuwe muziek! In aanloop naar zijn nieuwe album neemt de chansonrapper je alvast mee in zijn tekstboek vol losse krabbels. Samen met zijn energieke liveband kun je op zaterdag 2 maart wederom een wervelende reis verwachten!

Hij blijft trouw aan zijn muzikale erfgoed hiphop, en voelt tegelijkertijd de drive om andere muzikale paden te bewandelen. Hij schitterde voorgaande jaren in het programma Beste Zangers en bij de succesformatie The Streamers liet Diggy Dex blijken dat het pad van zang hem niet onbekend is. Na uitverkochte club- en openluchttheater tours, een uitverkochte AFAS Live en een twee uitverkochte shows in het Koninklijke Theater Carré, zet de artiest zijn rondreis voort in de Losse Krabbels clubtour met nieuwe liedjes. Even verhalende als fonkelende tunes komen recht in het hart binnen en trekken je mee in een wereld van verwondering. Een ode aan het leven tot de zon wordt op gedanst!

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Wanneer:
t/m 2 maart
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Diggy Dex

Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten