Ga naar inhoud
Favorieten 0

Op zoek naar libelles en vlinders voor kids

Dit evenemint is al west

Earnewald

Een fladderende vlinder, een libelle die even uitrust op een pompebled, een juffer met zijn smalle achterlijf, kan jij ze al herkennen? Libellen en vlinders zijn hele bijzondere dieren, daarom gaan wij tijdens deze wandelexcursie op zoek naar ze! Ga jij...

Een fladderende vlinder, een libelle die even uitrust op een pompebled, een juffer met zijn smalle achterlijf, kan jij ze al herkennen? Libellen en vlinders zijn hele bijzondere dieren, daarom gaan wij tijdens deze wandelexcursie op zoek naar ze! Ga jij ook mee? In Nationaal Park De Alde Feanen kruipen en vliegen allerlei soorten insecten.

Vliegende insecten in het Wikkelslân Wist je dat libellen het grootste deel van hun leven onder water doorbrengen? Een libelle legt zijn eitjes in het water en daar groeien deze uit tot larven. Deze kunnen tot 5 jaar onder water blijven voordat zij verpoppen tot Libellen. In het Wikkelsân met zijn grote laagveenmoeras voelen juffers en libellen zich helemaal thuis. Ook voor vlinders valt er genoeg nectar te snoepen in dit gebied. Ga met onze natuurgids op zoek naar deze bijzondere insecten en leer ze beter kennen.

Is jouw avonturier geïnteresseerd in alle vliegende vriendjes? Ga dan mee op zoek! Ook ouders, pake's en beppe's zullen hier wat van opsteken! Trek je regenlaarzen aan en kom de wereld van deze vliegende insecten ontdekken!

Wanneer:
t/m 3 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 0,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Op zoek naar libelles en vlinders voor kids

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten