Ga naar inhoud
Favorieten 0

Herfsttocht voor kids bij Park Huize Olterterp (6+)

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Olterterp

Het is herfst! De tijd om met de kinderen van de natuur te genieten. Er is volop te vinden van paddenstoelen, eikels, enge spinnen tot herfstbladeren. Onze jeugdexcursieleiders nemen jullie graag mee naar Park Huize Olterterp. Hier gaan we de herfst volop...

Het is herfst! De tijd om met de kinderen van de natuur te genieten. Er is volop te vinden van paddenstoelen, eikels, enge spinnen tot herfstbladeren. Onze jeugdexcursieleiders nemen jullie graag mee naar Park Huize Olterterp. Hier gaan we de herfst volop ontdekken.

In Park Huize Olterterp staan eeuwenoude bomen. Deze grote beuken laten in de herfst al hun bladeren vallen, maar waarom doen ze dat eigenlijk? Onze gidsen vertellen hoe deze bomen overwinteren. Met het natte weer komen ook de paddenstoelen tevoorschijn. Zij worden vaak de opruimers van de natuur genoemd. Dit doen ze door het afbreken van dood materiaal zoals afgevallen bladeren en dood hout. Elke dag helpen ze de natuur een handje met opruimen. Herken jij de verschillende paddenstoelen?

Het is verder ook gewoon heel leuk om het park te ontdekken en te genieten van het herfstweer. De frisse herfstlucht is ook nog eens hartstikke gezond. Genoeg reden dus om eens mee te gaan. Neem jij de (klein-, oppas-,) kinderen mee op deze excursie?

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
t/m 25 oktober 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 0,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Herfsttocht voor kids bij Park Huize Olterterp (6+)

Van Harinxmaweg 17
9246 TL Olterterp
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten