Ga naar inhoud
Favorieten 0

Unique Cycling E-bike arrangement ‘Friese Elfsteden’

Unique e-bikearrangement ‘Friese Elfsteden’

Elfstedentocht met alles erop en eraan!

Het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland, heeft voor dit arrangement de beschikking over de nieuwste en lichtste elektrische fietsen met intelligente trapondersteuning van verschillende topmerken, ook wel de Unique editions genoemd.

Tijdens dit Rondje Friesland fietst u van hotel of pension naar hotel of pension. Friesland Holland vervoert de koffers. U overbrugt met gemak afstanden van 65 km — de gemiddelde lengte van de Elfsteden-etappes in dit zesdaagse arrangement — zonder bijladen! Uw start- en finishlocatie is een hotel of luxe bed and breakfast in klokken- en koffiestad Joure of Gaasterland, waar u de auto gratis kunt parkeren. Startdag naar wens. De hele Elfstedenroute is perfect bewegwijzerd.

Veel variatie voor € 630,-p.p.
Dit zesdaagse halfpension-arrangement kost €630,- per persoon op basis van twee personen in een kamer, all-in. De prijs is inclusief bagagevervoer, pech-onderweg-service, de huur van een superieure Unique e-bike en een uitgebreid routeinformatiepakket met Fries Voordeelpas (kortingskaart voor attracties) en het unieke Fries Vakantiepaspoort dat u na boeking thuis ontvangt. En ook inclusief toeristenbelasting en reserveringskosten!

Het arrangement is gunstig geprijsd vanwege de mix van overnachting in hotels met restaurant en in wat goedkopere, maar heel nette bed and breakfasts met interne of externe eetgelegenheid. Het zijn mooi gelegen accommodaties, zowel in een gezellig centrum van een dorp of stadje, als op het weidse platteland. Dit is dé manier om echt te genieten van de Friese gastvrijheid en cultuur!

Niet alleen de ligging en grootte, maar ook het uitrustingsniveau, de keuken en de sfeer van de logementen verschillen sterk. Dat maakt de tocht extra boeiend. Het gaat echter in alle gevallen om keurige door Friesland Holland gecontroleerde verblijven. Alle bieden de Elfstedenfietser een gastvrije ontvangst, een driegangenmaaltijd en een goed bed.

Unique Cycling
Dat is Friesland verkennen op superieure e-bikes. Elektrische fietsen van topmerken als Alba, Batavus, Koga, Trek, RIH, Gazelle en Merida. Voorzien van het predicaat ‘Unique’ omdat de fabrieksversies door de fietsspecialisten van Friesland Holland Travel opgewaardeerd zijn tot het summum van gebruiksvriendelijkheid, comfort, veiligheid, actieradius en design.

Fietsen op deze unieke pedelecs is een belevenis! Ze geven een extra dimensie aan uw tocht langs de Elfsteden, door de Friese Wouden en langs de IJsselmeer- en Waddenzeekust. Zeer exclusief, maar standaard in iedere Unique Cycling Holiday!

En als u na uw vakantie zelf zo’n Unique-edition wilt aanschaffen, dan kan dat bij uw eigen fietsenmaker. Wij informeren hem of haar dan kosteloos over de door ons uitgevoerde modificaties.

Unique Cycling E-bike arrangement ‘Friese Elfsteden’. Elfstedentocht met alles erop en eraan! Inclusief overnachting met ontbijt en diner en Unique e-bikes!

€ 685.00