Ga naar inhoud
Favorieten 0

Batavus E-bike arrangement Nr. 4 ‘Zes van de Elf’

Batavus E-bike Test arrangement Nr. 4 ‘Zes van de Elf’:

Supervoordelige, machtig mooie Elfstedentocht!

‘Zes van de Elf’ is een verkorte Elfstedentocht, maar wel een héél mooie en nog hartstikke goedkoop ook. U fietst heerlijk ontspannen op één van de nieuwste Batavus elektrische fietsen in twee dagen vanuit een prachtig landhotel in Harich (nabij Balk) langs de toppers van Friesland. Dit is een zeer compleet vrijheid-blijheid arrangement, want startdag en fietsdagen naar wens!

U bezoekt water-, winkel- en berenburgstad Sneek met talrijke 17-de eeuwse gebouwen (o.a. de Waterpoort), hout- en molenstad IJlst, de vesting Sloten (het kleinste stadje ter wereld!), Hanzestad Stavoren aan het IJsselmeer (prachtige vergezichten), de oergezellige historische highlight Hindeloopen (het favoriete IJsselmeerstadje van topkok Joop Braakhekke) en monumentenrijk Workum, de stad van Jopie Huisman, de Rembrandt van Friesland.

U heeft alle tijd om al het moois, ook in de vele musea, te bewonderen. Aanraders op het gebied van musea zijn het Scheepvaartmuseum in Sneek, Stêdhûs Sleat in Sloten, het Schaatsmuseum in Hindeloopen en het Jopie Huismanmuseum in Workum.

Twee lussen
U fietst twee lussen vanuit het precies in het midden gelegen Harich (bij Balk), een gezellig oud dorpje aan het Slotermeer. Iedere lus bestaat voor de helft uit de Elfsteden fietsroute en de andere helft is een deel van de Friese Meren fietsroute. Dat is dus dubbel genieten!

De keus is aan u!
U verblijft twee nachten op basis van halfpension (2 x ontbijt, 2 x driegangen menu) in het prachtig gelegen herenboerderijhotel Welgelegen in Harich. U kunt op dag 1, de dag van aankomst, de eerste lus afleggen en op dag 2, de dag tussen twee nachten, de tweede lus fietsen. U moet dan vroeg aankomen, om ca. 10.00 uur, voor de ontvangst van de fietsen. U kunt dan nog niet op uw kamer. De koffers laat u in de auto op het parkeerterrein bij het hotel. ’s Middags, na de eerste ronde, checkt u pas in.

Maar u kunt er ook voor kiezen in de namiddag of avond van dag 1 aan te komen, direct de kamer te betrekken, te dineren en de volgende morgen te starten met fietsen. U krijgt in dit geval de fietsen omstreeks 10.00 uur op dag 2, en fietst die dag de eerste lus. Op dag 3, de laatste dag, de dag van vertrek, fietst u de tweede lus.

Aan iedere nacht gaat een driegangenmenu in het mooie restaurant vooraf en iedere nacht wordt bekroond met een royaal Fries ontbijt ‘op stal’.    

Beauty’s van Batavus en Friesland
Het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland, heeft voor dit arrangement de beschikking over de nieuwste en lichtste elektrische fietsen met intelligente trapondersteuning van het topmerk Batavus. Die schitterende fietsen kunt u dus nu heel voordelig uitproberen in het populairste vakantiegebied van Friesland. De streek is geliefd vanwege zijn ongekende variatie: Elfsteden, de bossen en hoogtes van Gaasterland, machtige meren en meertjes, de voormalige Zuiderzee met prachtige zandstranden en kitesurfers in actie, uitkijkterrassen aan het water, kunst en historie tot ver in de weilanden. Dit gebied is een aaneenschakeling van bezienswaardigheden die je nergens anders aantreft.  

Ongekende fietsgenoegens voor € 199,- p.p.
Dit driedaagse halfpension-arrangement kost slechts €199,- per persoon op basis van twee personen in een kamer, all-in. De prijs is inclusief pech-onderweg-service, de huur van een Batavus e-bike uit de topklasse en een uitgebreid routeinformatiepakket met Fries Voordeelpas (kortingskaart voor attracties) en het unieke Fries Vakantiepaspoort dat u na boeking thuis ontvangt. En ook inclusief toeristenbelasting en reserveringskosten!

Verschillende Batavus e-bikes
U kunt kiezen uit vier Batavus modellen. Op de eerste dag, de dag van aankomst, of de tweede dag, net wat u wilt, krijgt u een Batavus E-bike met tekst en uitleg van Friesland Holland’s e-bikespecialist. U gebruikt deze alle dagen. Per persoon wordt per arrangement dus één Batavus e-bike verstrekt.

Komt u met z’n tweeën of met z’n vieren, dan kunt u onderweg van fiets wisselen. U kunt dus op twee fietsdagen twee of vier verschillende e-bikes uit de topklasse uitproberen! Mocht u onverhoopt pech krijgen, dan komt Friesland Holland Assistance onmiddellijk in actie en brengt u een nieuwe fiets.

Batavus E-bike Test arrangement Nr. 4 ‘Zes van de Elf’

€ 275.00