Ga naar inhoud
Favorieten 0

B&B Wijdzicht - B&B Luxe Kamer Wijdzicht

Wolsum

Luxe B&B-kamer met ligbad

De B&B bestaat uit vier kamers die allen vergelijkbaar ingericht zijn. De kamers zijn ruim en comfortabel met een tweepersoonsbed, knus zitje en prachtig uitzicht over de Friese landerijen. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De kamers zijn recentelijk (2022) gerenoveerd en allen voorzien van een eigen badkamer. Door de authentieke details als de balken herken je nog de voormalige functie van boerderij terug in de kamers. De huur van de kamers is inclusief een ontbijt.

Ligging
Deze B&B is prachtig landelijk gelegen in het kleine dorp Wolsum. Rondom heb je een prachtig wijds uitzicht over de Friese landerijen. De B&B is gelegen tussen twee van de Elfsteden; Bolsward en Sneek. Beide steden zijn per auto in 5 minuten te bereiken. Vanuit de B&B kun je diverse prachtige wandelingen en fietstochten maken. Ook liggen de watersportplaatsen Makkum, Workum en Heeg in de directe omgeving.

Bijzonder aan deze accommodatie
Er kan eventueel een derde bed op de kamer geplaatst worden, de kosten hiervoor zijn €25,00 voor kinderen of €35,00 voor volwassenen, per nacht.

Belangrijk om te weten
Honden zijn niet toegestaan in de B&B.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo B&B Wijdzicht - B&B Luxe Kamer Wijdzicht

Remswerderleane 6
8774 PG Wolsum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten