Ga naar inhoud
Favorieten 0

Beach Resorts Makkum - Appartement Residence Sudersee XL

Makkum

Luxe appartement op 3e etage met schitterend uitzicht

Deze luxueze appartementen zijn gelegen op de derde etage en beschikken over een groot balkon met IJsselmeerzicht. De ruime open living met daarin de zit- en eethoek en de keuken is comfortabel en biedt genoeg plaats voor iedereen. De keuken is open en van alle gemakken voorzien met onder ander een oven en vaatwasser. Er zijn twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden en er zijn twee badkamers. Een badkamer is voorzien van douche, bad en toilet en de tweede van onder andere een sauna. Tevens is er mogelijkheid om te wassen, drogen en strijken. Het appartement is middels een lift bereikbaar en je hebt de beschikking over twee parkeerplaatsen.

Ligging
Aan de rand van Makkum, vlakbij het brede strand, de boulevard en natuurlijk het IJsselmeer, ligt dit prachtige Beach Resorts Makkum. Het resort heeft een unieke locatie, waarbij een groot gedeelte van de vakantiewoningen direct aan het IJsselmeer ofwel middels het binnenwater verbonden zijn met het IJsselmeer. Er zijn verschillende soorten woningen, van vierpersoons appartementen tot twaalfpersoons vakantiewoningen!

Belangrijk om te weten
De vakantiewoningen zijn particulier eigendom vandaar dat de indeling en interieur niet gelijk zijn in alle verschillende accommodaties. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfort niveau is echter zoals beschreven. Mocht je specifieke informatie willen weten vragen wij je contact op te nemen.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Beach Resorts Makkum - Appartement Residence Sudersee XL

Langezand 2
8754 HR Makkum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten