Ga naar inhoud
Favorieten 0

Boerderij Appartementen Ûnder de Wol

Oudega SWF

Logeren bij Ûnder de Wol is volop ontspannen: je geniet er van een kingsize bed, een sfeervolle inrichting, weidse vergezichten rondom en daarboven een donkere sterrenhemel.

Logeren bij Ûnder de Wol is volop ontspannen: je geniet er van een kingsize bed, een sfeervolle inrichting, weidse vergezichten rondom en daarboven een donkere sterrenhemel. De verbouwde stelpboerderij is rustig gelegen tussen weilanden op een schiereiland in het Friese merengebied. 

Goed ingerichte appartementen
De appartementen zijn licht, ruim en sfeervol ingericht. Allemaal beschikken ze over een stevig bed, een gezellige zithoek, een fijne badkamer en een compleet ingerichte keuken zodat je desgewenst zelf kunt kokkerellen. Vanaf je privé-terras heb je toegang tot je eigen appartement. 

Winterse warmte  
Ook in de wintermaanden is het goed toeven bij Ûnder de Wol: huur de privé-sauna voor enkele uurtjes en koel daarna af onder de frisse sterrenhemel. Tijdens je verblijf kun je gebruikmaken van de wollen leensokken en de vuurschaal achter de boerderij. We adviseren je daarbij een beerenburger kruidenbitter te nuttigen :)  

Schapen voor je raam
Kom genieten van het plattelandsritme in deze verbouwde boerderij in Friesland. Je hebt zicht op de weilanden waar schapen grazen. In het vroege voorjaar zijn er lammetjes! Er zijn natuurlijk ook andere dieren te zien zoals de ganzen (winter), weidevogels (voorjaar), koeien en hazen.

Centrale ligging in Zuidwest Friesland
Ûnder de Wol is gelegen aan het doodlopende weggetje naar het pittoreske Sandfirden. In de directe omgeving zijn de watersportdorpen Oudega, Gaastmeer en Heeg te vinden. Bekende Elfsteden stadjes als Sneek, Bolsward en Workum liggen op fietsafstand. Met de veerpontjes steek je het water over.

Dorp op loopafstand
Oudega ligt op 1 kilometer wandelen; hier kun je lokale boodschappen halen bij de Doarpswinkel, een restaurant bezoeken, een fiets, sloep of SUP huren. Ook zijn er twee zwemstrandjes, waar je tevens windsurfles kunt nemen. Vanuit Oudega kun je de mooiste fiets- en vaartochten maken! 

Duurzaamheid 
Ûnder de Wol is een kleinschalige accommodatie op het platteland, we wonen en werken hier met respect voor de natuur. We maken gebruik van eigen zonnestroom en er wordt schoongemaakt en gewassen met ecologische middelen. Je drinkt hier fairtrade koffie en thee, gebruikt vegan shampoo en ongebleekt toiletpapier. Onze dieren verwerken het groenafval en wij geven je graag tips waar je het lekkerste eten uit de streek kunt halen. Neem een eitje uit het kippenhok en pluk kruiden uit de tuin. 

Accommodatietype:
Plattelandshotel
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Boerderij Appartementen Ûnder de Wol

De Band 12 a
8614 JE Oudega SWF
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten