Ga naar inhoud
Favorieten 0

Pean - de Jister

Nes-Akkrum

Groepsaccommodatie met grote buitenruimte

Deze groepsaccommodatie is prachtig gelegen aan het water, middenin de natuur. In de accommodatie vind je een grote verblijfsruimte met meerdere zithoeken, evenals een bar en een gezellige open haard. Naast de muziekinstallatie kun je er ook gebruik maken van de piano! Er is een grote, professionele, keuken waar je gemakkelijk voor grote gezelschappen maaltijden kunt bereiden. In het naastgelegen gebouw 'Bûthûs' zijn de slaapkamers gesitueerd. Er zijn in totaal 8 slaapkamers met 62 bedden, dit zijn allemaal stapelbedden. Toiletten vind je zowel in de hoofdwoning als ook in het slaapgebouw. De douches bevinden zich allen in het slaapgebouw.

Ligging
De groepsaccommodaties van Pean zijn prachtig gelegen tussen Akkrum en Grou, aan het meertje de Wide Ie. De locatie is geschikt voor watersporters, door de ligging aan het water kun je al varend Friesland ontdekken, maar ook op de fiets kun je diverse kanten op.

Bijzonder aan deze accommodatie
Rondom de accommodatie is een grote buitenruimte met onder andere een grasveld met volleybalnet, sportveld, groot schaakbord, tafeltennistafel en meerdere terrassen met tuinmeubilair. Er is ook een waterglijbaan die uitkomt in het meer.

Belangrijk om te weten
Op alle bedden ligt een kussen met ondersloop. Je kunt een onderhoeslaken en kussensloop huren en zelf een slaapzak meenemen. Alternatief is een compleet lakenpakket inclusief dekbed met overtrek huren. Keukenlinnen en schoonmaakmiddelen zijn standaard aanwezig.

Groepsgrootte event:
max. 78 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toan risseltaten