Ga naar inhoud
Favorieten 0

d'Oude Herbergh - Vakantiewoning 't Oppertje

Terherne

Knusse houten vakantiewoning aan het water

Vakantiewoning 't Oppertje is prachtig gelegen aan doorgaand vaarwater. De ruime woonkamer biedt voldoende comfort voor vier personen, evenals de eethoek. In de keuken vind je alles wat je nodig hebt, je kunt hier heerlijk kokkerellen. De badkamer bevindt zich op de begane grond, hier is een wastafel, douche én bubbelbad! Het toilet is apart van de badkamer. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met fijne boxspringbedden en op de overloop is een ruime kast voor al je bagage! Buiten is een gezellig terras waar je ook heerlijk kunt zitten. Met de parasol kun je er zelf voor kiezen om in de zon of de schaduw te zitten.

Ligging
Aan de rand van het pittoreske watersportdorp ligt d'Oude Herbergh, direct aan het water. Je kunt hier overnachten in zowel een fijn appartement alsook in je eigen vakantiewoning. Alle accommodaties zijn aan het water gelegen, waardoor je je eigen boot mee kunt nemen. Mocht je geen eigen boot hebben, dan is deze te huur. Terherne is een klein, maar fijn dorp. Je vindt hier veel verschillende restaurants en natuurlijk het welbekende Kameleondorp! Van 1 april t/m de herfstvakantie kun je terecht bij de dorpssupermarkt, buiten deze periode of voor de iets grotere boodschappen rijd je het beste even naar Akkrum, op slechts 10 minuten rijden van de accommodatie.

Bijzonder aan deze accommodatie
De woonkamer heeft ruime openslaande tuindeuren naar een terras gelegen aan het water. Hier staat ook een barbecue waar je gebruik van kunt maken.

Belangrijk om te weten
Het terras grenst direct aan het water, zonder omheining, dus kinderen moeten hier een zwemvest aan.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo d'Oude Herbergh - Vakantiewoning 't Oppertje

Utbuorren 15
8493 MA Terherne
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten