Ga naar inhoud
Favorieten 0

Jong talent op weg naar het Concertpodium

Dit evenemint is al west

Leeuwarden

Jong talent op weg naar het ConcertpodiumZondag 12 februari a.s. organiseert Art Connection weer een klassiek concert in de lobby van het WestCord WTC Hotel te Leeuwarden. Deze keer weer een heel bijzonder concert door de TALENTKLAS FRANS...

Sjoch alfêst efkes

Jong talent op weg naar het Concertpodium

Zondag 12 februari a.s. organiseert Art Connection weer een klassiek concert in de lobby van het WestCord WTC Hotel te Leeuwarden.
Deze keer weer een heel bijzonder concert door de TALENTKLAS FRANS DOUWE SLOT.

Deze klas herbergt de muzikale pareltjes van het Noorden, van een elfjarige pianiste tot aan een twintigjarige tromboniste, allen bruisend van enthousiasme en muzikaal talent.
De talenten bereiden zich voor op concoursen in binnen- maar inmiddels ook buitenland en toelatingsexamens voor alle conservatoria in dit land. Veel leerlingen wonnen zelfs al prijzen op Nederlandse en internationale concoursen en hebben al muzikale uitstapjes gemaakt naar meerdere Europese steden en zelfs in New York. Niet te vergeten dat hun studie aan het conservatorium dan nog moet beginnen.
Tijdens dit concert laten ze u horen waar ze zo hard voor werken en waarom ze zo graag musiceren. Het repertoire is net zo gemêleerd als de groep musici. Dit onder begeleiding van Frans Douwe Slot.

Het concert in het WestCord WTC Hotel begint om 15.00 uur. Op tijd komen is wenselijk.

Wanneer:
t/m 12 februari

Hjir fine jo Jong talent op weg naar het Concertpodium

Adres:
WestCord WTC Hotel
Heliconweg 52
8914AT Leeuwarden
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten