Ga naar inhoud
Favorieten 0

Theater: Jeugdopera ‘Benno’ van Pier21

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Theaterkerk Nes, Nes (NEF)

Onder onze voeten bevindt zich een wondere wereld vol leven met regenwormen, spinnen, slakken, mieren, kevers en nog veel meer. Basisschoolkinderen uit het Gelderse Huissen gaan mee op reis naar de wereld van bodemdieren in 

Onder onze voeten bevindt zich een wondere wereld vol leven met regenwormen, spinnen, slakken, mieren, kevers en nog veel meer. Basisschoolkinderen uit het Gelderse Huissen gaan mee op reis naar de wereld van bodemdieren in Jeugdopera ‘Benno’. Een verhaal waar bodemdieren rust brengen in een wereld van chaos en drukke thuissituaties. De voorstelling onthult ook geheimen over bodemdieren. Wat leeft er allemaal op de grond?

De opera brengt het verhaal over ‘Benno’ de slak, Mona en Taco tot leven. Mona en Taco, gespeeld door Elea Bekkers en Maarten Zaagman, voeren het verhaal op. Mona en Taco zijn broer en zus van elkaar in het verhaal. Liefde, problemen thuis, ruzie, seks en dood komt allemaal voorbij. Mona en Taco ervaren ondraaglijke drukte van thuis. Terwijl Benno Mona afleiding biedt, worstelt Taco met die verandering. In de opera leren ze zichzelf en elkaar beter begrijpen. Het brengt je eigen wereld en de krioelende wereld onder onze voeten samen.

Bestel je tickets (€5,00 per stuk) via deze website. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf groep 5 t/m groep 8. 

Wanneer:
t/m 3 december 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,-
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Theater: Jeugdopera ‘Benno’ van Pier21
Theaterkerk Nes

Wiesterwei 2
9143 WJ Nes (NEF)
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten