Ga naar inhoud
Favorieten 0

Prive stadswandeling in Leeuwarden

A Guide to Leeuwarden, Leeuwarden

Boek je eigen gids voor een stadswandeling door Leeuwarden. Dit is de leukste manier om de stad te ontdekken. Niet voor niets worden onze tours al 8 jaar lang als beste tour van Leeuwarden beoordeeld op TripAdvisor.

A Guide to Leeuwarden verzorgt het hele jaar door openbare stadswandelingen met gids in Leeuwarden. Het is ook mogelijk om één van onze gidsen te boeken als privé gids voor een stadswandeling door Leeuwarden met uw eigen gezelschap. Je kunt dit rechtstreeks via de website boeken!

De best beoordeelde gidsen van Leeuwarden
Onze professionele gidsen hebben veel ervaring en weten hoe ze een goed verhaal kunnen overbrengen. Niet voor niets worden onze tours al 8 jaar lang als beste tours van Leeuwarden beoordeeld op TripAdvisor en Google.

Wij bieden meestal een algemene tour aan met een mix van veel onderwerpen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een thematische tour te boeken zoals de Mata Hari Tour, Street Art Tour of de Tweede wereldoorlog Tour. Een stadswandeling kan een leuk begin zijn van uw personeelsuitje. Maar ook voor uw verjaardag of gewoon voor uw familie of vriendenweekend.

Wanneer:
t/m 31 december
Prijsinformatie:
Vanaf € 50,-

Hjir fine jo Prive stadswandeling in Leeuwarden
A Guide to Leeuwarden

Adres:
Heer ivostraatje 1
8911DP Leeuwarden
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten