Ga naar inhoud
Favorieten 0

Street Art Tour

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Leeuwarden

Ga mee met de enthousiaste gids van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van Street Art. ISM Writer's Block Murals.

Dagelijks te wandelen met de Street Art Map of met een gids op een Street Art Tour

Ga mee met de gids van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van Street Art. Hieronder vallen diverse illegaal en legaal aangebrachte kunstuitingen in de openbare ruimte. Denk daarbij aan stickers, posters, graffiti en muurschilderingen. We bieden 3 verschillende manieren aan om een Street Art tour te doen in Leeuwarden.

Openbare Street Art Tour met gids: Elke laatste zondag van de maand bieden wij om 14:00 uur een openbare Street Art Tour aan. Een gids kan je alle verhalen vertellen achter de werken en weet natuurlijk ook de laatste nieuwe werken te vinden.  Je kunt op de website van A Guide to Leeuwarden rechtstreeks een tour boeken. 

Prive Street Art Tour met gids: Je kunt elke dag van de week een Prive tour boeken om de mooiste Street Art te ondekken met je eigen gids. Een gids kan je alle verhalen vertellen achter de werken en weet natuurlijk ook de laatste nieuwe werken te vinden. Een Privé tour is het gehele jaar te boeken. Wij bieden standaard tours aan van 1,5 uur en dat kost 75 euro per gids. Je kunt op de website van A Guide to Leeuwarden rechtstreeks een tour boeken. 

Street Art Map: Je kunt de street art in Leeuwarden ook zelf ontdekken met onze Street Art Map. Deze A3 kaart bevat 2 do-it-yourself wandelingen langs de mooiste street art in Leeuwarden en kost slechts 5 euro. De kaart is te koop bij Leeuwarden Visitor Center, Fries Museum, Ut Streekie, en Hotel Post-Plaza. Via de QR code op de kaart krijg je ook uitleg over de kunstwerken. 

Wanneer:
t/m 31 december 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,-
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Street Art Tour

Heer ivostraatje 1
8911DP Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten