Ga naar inhoud
Favorieten 0

Yentl en de Boer - Modderkruipers

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Theater Sneek, Sneek

Yentl en de Boer en hun muzikanten zijn terug met een nieuwe muzikale voorstelling, vol grappige en ontroerende liedjes.

Modderkruipers. Vissen die zich, bij het eerste teken van gevaar, diep in de modder verstoppen. Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken? ‘Duiken’ zegt de vette aal. Er wordt gevraagd naar politieke overtuigingen? ‘Blup blup’ klinken de zuurstofbelletjes al door de dikke derrie. Over heldenmoed en vluchtdrang. Het comfort van de warme blubber, terwijl de grimmige wereld juist om helden roept.

Yentl en de Boer kennen we van hun fantasierijke theaterprogramma’s en talige liedjes. Afgelopen seizoen maakte het duo een uitstapje naar de televisie met hun vierdelige muzikale comedyserie ‘Yentl en de Boer de Serie’. Tussen alle lockdowns waren ze in het theater te vinden met de veelgeprezen voorstelling ‘De Kampvuursessies’, waarmee ze hun tweede Annie M.G. Schmidtprijs wonnen en ze zich definitief tot de kopgroep van het muzikale cabaret mogen rekenen.

Wanneer:
t/m 9 maart
Prijsinformatie:
Vanaf € 28,50
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Yentl en de Boer - Modderkruipers
Theater Sneek

Westersingel 28
8601 GR Sneek
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten