Ga naar inhoud
Favorieten 0

Bluesband Tuff Luck in Kloosterkapel Sibrandahûs

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Kloosterkapel Sibrandahûs, Sibrandahûs

SIBRANDAHÛS – Kloosterkapel Sibrandahûs is zondagmiddag 25 februari t ‘the place to be’ voor liefhebbers van de blues. Vanaf half vier zal de formatie Tuff Luck voor het eerst een concert verzorgen in het ‘smûke’ kerkje. De bluesformatie, die veel eigen...

SIBRANDAHÛS – Kloosterkapel Sibrandahûs is zondagmiddag 25 februari t ‘the place to be’ voor liefhebbers van de blues. Vanaf half vier zal de formatie Tuff Luck voor het eerst een concert verzorgen in het ‘smûke’ kerkje. De bluesformatie, die veel eigen werk speelt, staat garant voor opzwepende blues en boogie. Daarnaast bevat het repertoire van het viertal ook subtiele authentieke bluesnummers in de stijl van Eric Clapton en Robert Cray.

Voor de toetsenist van deze bluesband, Kees Bode, is Sibrandahûs bekend terrein. Als lid van De Kast heeft hij er in het verleden diverse malen opgetreden. Bode maakt overigens nog steeds deel uit van De Kast, maar het is in het muziekwereldje genoegzaam bekend dat Kees een voorliefde heeft voor de blues. Al met al reden voor zanger-gitarist Rogier Trampe om in 2014 de toetsenist te vragen om Tuff Luck te komen versterken. Naast Trampe en Bode bestaat de band verder uit Peter Hartmann (bas) en Douwe Jan Pol (drums). 

Tijdstip
15.30 uur

Entree
12 euro

Informatie of reservering

De concerten in de Kloosterkapel beginnen op zondagmiddag altijd om 15.30 uur. Kaarten à €12 zijn verkrijgbaar aan de deur. Er is geen voorverkoop. De deuren gaan open om 15.00 uur.

Wanneer:
t/m 25 februari
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Bluesband Tuff Luck in Kloosterkapel Sibrandahûs
Kloosterkapel Sibrandahûs

Burdaarderstrjitwei 4
9106 GA Sibrandahûs
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten