Ga naar inhoud
Favorieten 0

Hotel - Restaurant Jans

Rijs

Hotel Restaurant Jans, het vertrouwde adres voor wie rust, ruimte en een 3-sterren hotel en/of restaurant zoekt. Gelegen in het prachtige Gaasterland met haar afwisselende, glooiende landschap.

Hotel Restaurant Jans, het vertrouwde adres voor wie rust, ruimte en een 3-sterren hotel en/of restaurant zoekt. Gelegen in het prachtige Gaasterland met haar afwisselende, glooiende landschap. Naast bossen, vergezichten, het IJsselmeer en de meren vindt u o.a. de historische Friese stadjes Sloten, IJlst, Stavoren, Hindeloopen, Workum, Bolsward en Sneek in onze nabijheid.

Voor zowel vakantiegangers, fietsers, wandelaars van het Zuiderzeepad als de zakelijke reiziger is Hotel Restaurant Jans een gastvrij adres. Zo ook op culinair gebied. In ons restaurant verrast chef-kok Marco Brouwers  en zijn team onze gasten op wisselende menu's vol smaakvolle ontdekkingen.

Hotel Restaurant Jans beschikt over 25 kamers verspreid over het hoofdgebouw en de hoteltuin.
Tien hotelkamers zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping van het in 1890 gebouwde hoofdgebouw (lift aanwezig). De kamers zijn voorzien van 2 separate boxspringbedden, flatscreen televisie en hebben een eigen badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. 


In de hoteltuin zijn onze 15 tuinkamers ondergebracht in Zweedse chalets op de begane grond. Deze kamers zijn voorzien van een eigen terras en opgang, een ruime zit/slaapkamer met 2 separate boxspring bedden, flatscreen televisie, badkamer met wastafel, toilet, inloopdouche en 10 van deze kamers hebben tevens een separaat bad. In een aantal van de tuinkamers is ook uw hond van harte welkom. 

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Hotel - Restaurant Jans

Mientwei 1
8572 WB Rijs
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten