Theater aan het Water

Theater aan het Water Heeg

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Contact

Adres:
De Skatting 81
8621 BV Heeg
Plan je route
Afstand:

Lachen, gieren, brullen!

 

Zaterdag 14 juli start Theater aan het Water in Heeg


De komende zomermaanden zijn er 3 cabaretvoorstellingen van uiteenlopende artiesten met verrassende optredens in het prachtige decor van de oude jachtwerf van Pier Piersma.
De voorstellingen starten om 20:00 met aansluitend live muziek van o.a. John Snijders. Ook kan er een arrangement geboekt worden om eerst lekker te dineren in de Watersport Heeg met aansluitend de theatervoorstelling.

De volgende voorstellingen staan op het programma: Arno van der Heyden met zijn voorstelling “Heksenjacht” op 14 juli, Andries Tunru & Stefan Hendrikx spelen ”Beperkt Houdbaar” op 27 juli, en met Maarten van den Berg & Lonneke Dort krijgen we 2 voorstellingen voor de prijs van 1 op 11 augustus. Wat een feest! Voor meer informatie over de voorstellingen, het boeken van kaartjes & arrangementen, kun je terecht op: www.theateraanhetwater.nl of stuur je een mail (zie contactgegevens). 

Graag tot ziens in Heeg!

Prijzen

  • € 20,00 p.p.

    Vooraf dineren is mogelijk in Hotel - Grand Café De Watersport (tegenover Jachtwerf Piersma voor slechts € 42,50 incl. ticket voor de voorstelling).

In de buurt

Toon resultaten