Hoofdbeeld Tim Etchells

Kunstinstallatie Tim Etchells

Contact

Adres:
Heer Ivostraatje 1
8911 Leeuwarden
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Toegankelijkheid

Voor bezoekers met een rolstoel Invalidentoilet aanwezig, wellicht hulp nodig bij de ingang! Voor blinden of slechtzienden Er is een tekstplateau in braille, er zijn geluidsbronnen aanwezig en evt. hulp aanwezig Voor bezoekers die slecht ter been zijn Zitmogelijkheid Voor doven of slechthorenden Voor bezoekers met een assistentiehond

Kunstinstallatie Tim Etchells

Voor het gebouw Obe op het Oldehoofsterkerkhof maakt de Britse kunstenaar Tim Etchells nieuw, ruimtevullend werk. De ingrediënten: neonletters, rinkelende telefoons en persoonlijke boodschappen!

In het kunstenaarschap van Tim Etchells staat taal altijd centraal. Hij bevraagt, vaak grappig en poëtisch, de hedendaagse identiteit en onderzoekt steeds onze relatie tot taal. Voor Lân fan Taal maakt hij een multidisciplinair kunstwerk, met teksten in neon, een heleboel telefoons en een verhaal dat in je oor wordt gefluisterd.  

Etchells (1962) is een Britse kunstenaar en schrijver. Zijn autonome werk wordt internationaal geëxposeerd en omvat performance, video, fotografie, tekstprojecten, installatie en fictie. Hij is daarnaast artistiek leider van de theatergroep Forced Entertainment (wereldberoemd om hun experimentele voorstellingen) en hoogleraar Performance & Writing aan de Lancaster University.

Waar
OBE, Oldehoofsterkerkhof

Wanneer
Januari t/m oktober 2018

Wanneer

  • elke donderdag, vrijdag en zaterdag t/m 31 december 201810.00 - 21.00 uur
  • elke maandag, dinsdag, woensdag en zondag t/m 31 december 201810.00 - 18.00 uur
  • Opening 25 januari

Prijzen

  • Gratis

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

In de buurt

Toon resultaten