In Motion

In Motion: Ceramic Reflections in Contemporary Art

Contact

Adres:
Grote Kerkstraat 11
8911 DZ LEEUWARDEN
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Toegankelijkheid

Voor bezoekers met een rolstoel Alle verdiepingen zijn met een personenlift te bereiken. Wij beschikken over twee leenrolstoelen, die te reserveren zijn via T +31(0)58 294 89 58. Scootmobielen, loopfietsen en segways zijn binnen niet toegestaan. Invalidentoilet aanwezig Voor blinden of slechtzienden Begeleider gratis Voor bezoekers die slecht ter been zijn Als je minder goed ter been bent, kun je een rolstoel of rollator lenen. Scootmobielen, loopfietsen en segways zijn binnen niet toegestaan.. Voor doven of slechthorenden Onder- of boventiteling aanwezig Voor bezoekers met een assistentiehond

Tentoonstelling
Keramiekmuseum Princessehof, t/m 6 mei 2018

In Motion
Ceramic Reflections in Contemporary Art

Het vernieuwde Keramiekmuseum Princessehof opende in december 2017 met zijn grootste tentoonstelling van hedendaagse keramiek ooit, met indrukwekkende installaties van gevestigde namen en opkomend talent uit Oost en West.

De werken zijn nog niet eerder in Nederland te zien geweest en tonen de rol van keramiek in de hedendaagse kunstwereld. Van een vijf meter grote inktvis in een inktplas tot een betoverend bad dat de zaal doet oplichten. In Motion toont werk van Céleste Boursier-Mougenot (1961), Roger Hiorns (1975), Meekyoung Shin (1967), Claire Verkoyen (1959), Geng Xue (1983) en David Zink Yi (1973).

Wanneer

  • elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag t/m 6 mei 201811.00 - 17.00 uur

Reviews

In de buurt

Toon resultaten