Ga naar inhoud
MAP

11 andere oorden | Drachten

| Redactie Visit Friesland

Het is een beeld dat je misschien nooit voor mogelijk had kunnen houden. Een woonkamer midden op een start- en landingsbaan? De lampjes van de 730 meter lange baan van het vliegveld vlak buiten Drachten bieden de kijker een dramatisch maar sfeervol aangezicht. De voet van de baan biedt een setting voor een huiselijke sfeer die dient als veilige haven en toevluchtsoord ten tijde van donkerte.

Bekijk hieronder de video i.s.m. Omrop Fryslân - (klik op de afbeelding om de video te starten)

Nog geen jaar geleden lieten grote en kleine vliegvelden ons zo vrij als een vogel voelen. We pakten onze koffers in, verlieten huis en haard en trokken de wijde wereld in. Dezelfde vrijheid heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels al een lange tijd zitten waar we zitten. Met onze geliefden en daar ver vandaan. Veilig in onze huizen, maar verlangend naar de buitenwereld. De wereld staat op zijn kop,, maar zet ons ook met beide benen op de grond. Is verandering soms zo slecht nog niet?

Directrice van LUNA Collective Andrea Möller: “Als kind mocht ik vaak mee met mijn opa die een hobbypiloot was. Hier denk ik vaak nog met warme gevoelens aan terug. Voor mijn werk heb ik veel gevlogen, maar nu het niet kan, probeer ik een positieve draai aan deze tijd te geven. Niet alleen mijn huis, maar ook Leeuwarden voelt nu meer als thuis dan ooit tevoren.”

Bekijk ook

  • Alle projecten

    11 Andere Oorden

  • Vorige project

    Cornwerd

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens