Dé hotspots om op te warmen deze winter

But baby it's cold outside! Daarom drie tips om het warm van te krijgen in de coolste provincie van Nederland. Grijp je muts en je sjaal en kom opwarmen in Friesland.

Dobberen onder de sterrenhemel

Aan de rand van het Snekermeer staat een stomende designer Hot Tub  (hij doet ons denken aan een theekopje) voor je klaar. Terwijl de zon ondergaat laat jij je in het warme water zinken en reik je naar het glaasje bubbles en de borrelhapjes. Geen slechte plek om te wachten tot de sterren zichtbaar worden.

Meer over Foodbar Picknickers

Hete koffie

Vouw je je handen ook zo graag om een wam drankje? Het hoeft natuurlijk niet persé koffie te zijn: thee en warme chocolademelk doen het ook heel goed. De hipste hangouts in Leeuwarden moet je eigenlijk allemaal zien: Stek in het oude brugwachtershuisje met uitzicht op de Oldehove. Nørd concept store in het leukste winkelstraatje van Nederland. Laura en de chef, het echte onontdekte plekje met de lekkerste hangbanken. 

Beeldbank 5039.

Stek Leeuwarden

Nørd

Laura en de chef

Als de vijf in de klok zit

Heilzame werking of niet, je wordt er wel even lekker warm van. De Friese kruidendrank was in de 19e eeuw al populair onder de schippers wanneer ze de elementen trotseerden. Duik in de geschiedenis van Beerenburg in Bolsward, Sneek en Leeuwarden. Onze tip is om eerst een flinke wandeling te maken voor je Tsjoch (proost) zegt.

sonnema

weduwe joustra

boomsma