Ga naar inhoud
MAP

Dé hotspots om op te warmen deze winter

| Redactie Visit Friesland

But baby it's cold outside! Daarom drie tips om het warm van te krijgen in de coolste provincie van Nederland. Grijp je muts en je sjaal en kom opwarmen in Friesland.

Dobberen onder de sterrenhemel

Aan de rand van het Snekermeer staat een stomende designer Hot Tub  (hij doet ons denken aan een theekopje) voor je klaar. Terwijl de zon ondergaat laat jij je in het warme water zinken en reik je naar het glaasje bubbles en de borrelhapjes. Geen slechte plek om te wachten tot de sterren zichtbaar worden.

Meer over Foodbar Picknickers

Hete koffie

Vouw je je handen ook zo graag om een wam drankje? Het hoeft natuurlijk niet persé koffie te zijn: thee en warme chocolademelk doen het ook heel goed. De hipste hangouts in Leeuwarden moet je eigenlijk allemaal zien: By-Kees in het knusse Heerenveen. KB Food and Drinks in elfstedenstad Dokkum. En Barrevoets, een onontdekt plekje in Leeuwarden.

Als de vijf in de klok zit

Heilzame werking of niet, je wordt er wel even lekker warm van. Of je nu van bier, wijn of whiskey houdt. Kom lekker borrelen in Friesland, bijvoorbeeld bij Biercafé 3B of Whiskeybar de Koebrug. Voor wijn moet je bij Wijnlokaal Bij de Mannen in Leeuwarden zijn.