Ga naar inhoud
MAP

De winter is begonnen - nieuwsbrief December

ALS HET DONKER WORDT...

Valt het jullie ook op dat het al zo vroeg donker wordt? Dat betekent kaarsjes aan en sterren kijken. Wist je dat we in Friesland maar liefst 2 gebieden hebben die zich Dark Sky Park mogen noemen? Dat zijn dan ook meteen de enige in Nederland. Wil je dus echt de sterren goed kunnen zien en het donker beleven, kom je deze winter naar Friesland.

ICOON AFSLUITDIJK

Het is de moeite waard om ervoor om te rijden, toegang is gratis, je hebt alleen een auto nodig. De afsluitdijk biedt het decor voor ICOON.

OVERWINTEREN FRIESLAND STYLE

We hopen natuurlijk dat we onze naam eer aan kunnen doen en dat het flink gaat vriezen. In Nederland zeggen ze tenslotte: als het gaat vriezen ontdooien de Friezen. Voor de Friese kou hoef je niet bang te zijn, we weten namelijk ook heel goed hoe je je weer kan opwarmen in Friesland. Bij de open haard in een State met warme drankje in je handen na het halen van een frisse neus. 

MOOIE PLAATJES FRIESLAND STYLE

Die vind je op ons Instagram account! Volg onze pagina om lekker mee te kijken of omdat je zelf graag foto`s maakt in onze provincie. Laat je foto zien met #frieslandstyle of #lovefryslan. De pareltjes van afgelopen periode zijn:

WINTERSE ARRANGEMENTEN EN DEALS

Op onze winterpagina vind je niet alleen een overzicht van alles wat er te doen is in Friesland deze winter, maar ook 11 verschillende manieren om de provincie te beleven. Voor iedereen die er nog even tussenuit wil hebben we diverse arrangementen en aanbiedingen samengesteld. Trakteer jezelf, je gezin of je vriendin op een heerlijke winter-escape.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens