Ga naar inhoud
MAP

Overnachten in het landschap

| Redactie Visit Friesland

Slapen onder de blote hemel met je vizier op het eindeloze uitzicht. In Friesland kan dat en  beleef je de stilte op een compleet andere frequentie. Oordopjes uit want hier geen herrie maar oorverdovende stilte. Geef je over aan de eindeloze vergezichten, luister naar je eigen gedachten en ontdek jezelf opnieuw. Op deze vier bijzonder mooie plekken word jij niet gestoord.

Kampeersafari in de ruimte

Kampari! Kampawatte? Kampari! Luxe kamperen met alle ruimte om je tot een ware Freek Vonk te transformeren. Moderne safaritenten met een eigen thema, waan jij je ’out of Africa’, ’on the beach’ of toch liever in ’Toscane’? De keuze is aan jou maar wat je ook besluit: rust gegarandeerd. Oh enne.. hier geen haaien te bekennen.

Ik wil kamperen

Idyllisch vlotje dobberen

Niet iedereen is vlot op een vlot en dat hoeft ook helemaal niet. Want in Easterein geniet je van de oorverdovende rust, gewoon, drijvend op het water. Hier geen gedoe met bruggen en wachttijden maar gewoon stilte en weidsheid. Ben je toch toe aan een beetje actie? Licht het anker van je vlot en zoek zelf je ultieme watervergezicht, welk (w)eiland wordt het?

Float away
Mini kon tiki
  • Mini kon tiki

Vijfsterren uitzicht

Je hebt tijdens je get-away niet altijd alles in de hand; een bank die doorzit, de net te kleine koffiekopjes of die deken die zo kriebelt. Er zijn echter dingen die je wél in de hand hebt. Het uitzicht van deze bijzondere havenkraan accommodatie bijvoorbeeld. Draai, bepaal je uitzicht en vergaap je er eindeloos aan door de enorme panoramisch glazen wand.

Baby get higher

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens