Ga naar inhoud
MAP

Shop away: de leukste boetiekjes van Friesland

| Redactie Visit Friesland

Friesland staat niet meteen bekend als shopmekka van Europa, maar voor degene die bereid is om op ontdekkingstocht te gaan kan verrast worden door deze unieke lifestyle boetiekjes. Kom dus deze winter nog shoppen in Friesland om je kledingkast en interieur een eigenzinnige boost te geven.

 

buiten de lijntjes, wolvega

Ze doen hun naam eer aan in deze trendy shop in een onverwacht straatje in Wolvega. Buiten de Lijntjes is dé winkel voor de crea-bea kantoormuis ook gek is op mode en interieur. Van hippe DIY’s tot kantoorartikelen, accessoires voor je huis en je eigen lijf, Buiten de Lijntjes heeft het!

Hier shoppen

1622, Dokkum

Achter de historische gevel van het monumentale pand dat uitkijkt over het centrum van Dokkum ontdek je de stijl van 1622. Het is moeilijk te omschrijven dus we raden aan om het zelf te komen ervaren, ergens tussen sober, modern, landelijk en überhip met de sfeer van een Anton Pieck winkeltje. Echt iets voor de shabby-chique stoere vrouw van de 21 ste eeuw.

Cocoon Concept Store, Akkrum

NØRD, Leeuwarden

NØRD is een hippe conceptstore in het centrum van Leeuwarden. Hier vind je de leukste accessoires en cadeaus maar ook voor een lekkere koffie, to-go or to-stay.

Shop hier

Kofje en mear, Burgum

Masije lifestyle, Joure