Ga naar inhoud
MAP

Slow down suptember - nieuwsbrief september

| Redactie Visit Friesland

September is Slow Down Suptember in Friesland! Nog even lekker nagenieten van de vakantie zodat je uitgerust weer aan de slag kunt. Te water op een paddleboard? Lekker varen in een sloep? High Tea of lunchen langs de waterkant? Logeren in een authentieke B&B of een hip hotel? De voordelige aanbiedingen bij hotels, restaurants en op uitjes maken het extra leuk: Friesland heet je van harte welkom!

Bij koffiebar BY-KEES in Heerenveen krijg je deze hele maand de tweede kleine high tea helemaal gratis! Kom dus gezellig kletsen en smullen met vrienden, familie of collega's.

Reserveer nu!

Kennismaken met Yoga? Dat kan! Want bij Club Yoga in Leeuwarden is de tweede persoon gratis. Je mag zelf kiezen welke les je wilt volgen met korting. Namasté!

Boek nu!

Hmmm! Bij Porto Casa in het bijzondere Earnewâld krijg je deze maand 25% korting op een tweegangendiner. Kies zelf uit voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht. 

Reserveer nu!

Wil je nog even nagenieten van de zomer en het water op met een sloepje? Huur dan een elektrische sloep van Greenjoy, en krijg €10 korting op je boeking bij een locatie in Friesland.

Boek nu!