Ga naar inhoud
MAP

Summer is magic - nieuwsbrief juni + juli

The summer is magic

De zomervakantie is begonnen! Reden genoeg om de deur achter je dicht te trekken en Friesland te verkennen. Of je nu houdt van watersport, fietsen, wandelen, festivals of chillen. Wij hebben de tips voor de perfecte Friesland vakantie. Ze zeggen niet voor niets: 'the summer is magic'. Ontdek het zelf

Tips voor de kids

Misschien hebben ze al vakantie, of moeten ze nog een paar weekjes. Hoe dan ook, wij hebben de leukste uitjes voor het hele gezin voor je opgezocht. De keuze is reuze! Wat dacht je van een bezoekje aan de IJsboerderij, het Kameleondorp of park Vijversburg waar een special gedeelte gericht is op de minimens.

Lees meer
Beeldbank 4986.

Friesland Waterland

Zwemmen, zeilen, sloep varen, suppen, kitesurfen, het kan allemaal in Friesland. Deze zomer boek je eenvoudig je boot, kies je je zwembad/strand of reserveer je je eerste waterski-les eenvoudig via Friesland.nl.

Lees meer
Bootje vaart door Nationaal Park de Alde Feanen in Friesland

Losgaan in Leeuwarden

Welcome to the Village, Psy-Fi en het mini-festival, zomaar wat namen van leuke festivals in Leeuwarden én de rest van de provincie. Friesland zit bommetje vol leuke feestjes die perfect zijn om te bezoeken in je vakantie. En de rest van het jaar natuurlijk!

Lees meer
Een groot publiek staat te springen tijdens Welcome to the Village

11x Citytrippen

We hebben in Friesland elf unieke én bijzondere steden. Reden genoeg om ze op je bucketlist te zetten en één (nee, elf) citytrip(s) te plannen naar onze provincie. Oh, vergeet je ze vervolgens niet weer af te strepen?

Lees meer

Europese Culturele Hoofdstad

Ook in de zomer barst Friesland uit haar voegen van culturele evenementen en activiteiten. We zijn niet voor niets Culturele Hoofdstad van Europa dit jaar. Honderden evenementen komen voorbij waarvan deze zomer een heel groot deel. Wij kunnen niet kiezen! 

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens