Ga naar inhoud
MAP

Voorjaarskriebels - nieuwsbrief februari

VOORJAARSKRIEBELS

De Elfstedenkoorts gaat bij ons samen met de voorjaarskriebels. Zodra het vriest halen we de schaatsen uit het vet en trekken we naar de Ryptsjerksterpolder waar je als eerste het ijs op kan. En tegelijkertijd pakken we alle eerste zonnestralen om te gaan wandelen, fietsen, de stad te verkennen en af te sluiten met een terrasje. Wat het weer ook doet, in Friesland vermaken we ons wel.

INTO THE WILD

Wij zijn best we een beetje trots op onze natuur. We weten best dat het geen Veluwe of Biesbos is, maar we kunnen wel zeggen dat je in Friesland de grootste diversiteit vindt. Het valt niet mee, maar we hebben zoveel mogelijk natuur in twee minuten film proberen te stoppen. Geniet met ons mee:

MOOIE PLAATJES FRIESLAND STYLE

Die vind je op ons Instagram account! Volg onze pagina om lekker mee te kijken of omdat je zelf graag foto`s maakt in onze provincie. Laat je foto zien met #frieslandstyle of #lovefryslan. De pareltjes van afgelopen periode zijn:

BEURSGANG FRIESLAND STYLE

Je kan er geen aandelen kopen in Friesland, maar wel echte friezen ontmoeten en proeven van Friesland in onze stand op de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht. Op 2,3 en 4 maart vullen de hallen van de Jaarbeurs zich met fiets en wandel liefhebbers. Daar zitten vast een paar Friesland liefhebbers tussen. Dus kom langs, we ontmoeten je graag!

Alvast een preview van Het Streekpad
Deze nieuwe lange afstandsroute wordt onder andere gepresenteerd op de beurs. Op de blog van Wandelvrouw vind je een verslag van de route die voor de Noordelijke Friese wouden gaat. Misschien niet meteen wat je verwacht, maar ja, je kent de Friezen, die doen alles graag net even anders.

LONELY PLANET IS ALLES BEHALVE EENZAAM

Ze hebben het beste gezelschap gevonden in de groene weilanden. Beetje ludiek is het wel, maar juist daarom hoort dit op je bucketlist te staan. Bekijk hier de video.

In de media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens