Ga naar inhoud
MAP

hier moet je zijn in friesland

| Redactie Visit Friesland

Activiteiten op afstand

Helaas is vanwege de coronamaatregelen minder te doen dan anders. Maar, dat betekent niet dat er niets te doen is in Friesland! Iedereen die er tussenuit wil zonder zich in de massa te mengen, verwelkomen we met open armen in Friesland. In deze blog vind je tips voor een coronaproof bezoek aan Friesland, inclusief activiteiten op anderhalve meter afstand, ruimtelijke routes en andere ideeën om Friesland te verkennen, kortom #hiermoetjezijn in Friesland.

Thús út iten

Thús út iten Bovenaanzicht van een gedekte tafel

Steun de Friese horeca, ga thús út iten! Wij hebben tientallen initiatieven van de horeca op een rijtje gezet. Zo is er altijd wel wat bij jou in de buurt! 

herfst, wat heb je te koop?

herfst, wat heb je te koop?

De herfst is hét seizoen om de Friese natuur in te trekken. Laat je verwonderen door al het moois wat dit seizoen biedt. Coronaproof én lekker buiten. En na afloop lekker opwarmen met een warme kop chocolademelk, die je dit jaar gewoon lekker thuis opdrinkt.

ruimtelijke routes

ruimtelijke routes

Routes waarbij je je even helemaal alleen op de wereld waant. Of je nu wilt fietsen, wandelen of varen: wij hebben de meest ruimtelijke routes voor je op een rij gezet. 

.

it giet oan

it giet oan De scheve toren Oldehove bij het vallen van de avond

Onze elf steden hebben allemaal hun eigen charme, en zijn altijd open voor jou. Wil je ze alle elf langs, of kies je er een paar? Het is aan jou! 

de natuur in

de natuur in

De Friese natuur is uniek. Met maar liefst vier nationale parken, twee nationale landschappen en het UNESCO Werelderfgoed Waddenzee, is er altijd wel een plekje vrij om het bos, de wateren of de waddenkust te ontdekken. Waar ga jij naartoe?

Coronaproof naar Zuidoost Friesland

Coronaproof naar Zuidoost Friesland

Bekijk wat je ondanks de coronaregels nog kunt doen in Zuidoost Friesland. 

tips voor kids

tips voor kids

Wil je er even uit met het hele gezin? Ontdek dan onze coronaproof tips voor kids in Friesland. Zo kom je de weekenden wel door!

cultuur in je eigen huis

cultuur in je eigen huis Foto's ontvangen van Janke Vlas n.a.v. de museumpagina onder 'Cultuur'. Akkoord in de mailbox van Wouter Hoekman.

Geniet ook thuis van het Fries Museum. Luister naar de mooiste audioverhalen, ga puzzelen of grasduin in de schatkamer van Friesland met de blogs van de conservatoren en verhalen over de collectie. 

stiekm trots

stiekm trots

In Weststellingwerf is een fantastisch initiatief in het leven geroepen "Stiekm Trots". Een virtuele Weststellingwerf waar je alles kan vinden over winkelen, doen, wonen en werken in Weststellingwerf. 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens