Ga naar inhoud
MAP

Jouw review is een vakantie waard!

Of je nu vijf sterren geeft of drie, jouw review helpt andere mensen om een passend verblijf in Friesland te vinden. Deel jouw ervaring na een bezoek aan bijvoorbeeld een museum, restaurant, overnachting in een B&B of camping of na een dag wetterwille met de boot. Wie weet schrijf jij de winnende review en win je een geheel verzorgde overnachting in Friesland.

Waar kan ik mijn review achterlaten?

Het enige wat je moet doen om kans te maken is een review achterlaten bij het door jou bezochte bedrijf via één van de verschillende reviewplatformen:

Campagnebeelden Merk Fryslân. Niet kaal gebruiken i.v.m. kans op gebruik anderen.

Ben je in Friesland geweest?

Laat dan een review achter via Google, Facebook of één van de TIP's of VVV's!

Bekijk alle TIP's en VVV's in Friesland

Laat je review achter en win!

Laat je in de periode februari tot en met september 2022 een review achter voor een restaurant, hotel, B&B, camping of andere toeristische bezienswaardigheid op een van de platformen dan maak je automatisch kans op één van de prijzen.

Op deze actie zijn voorwaarden van toepassing.

Dit kun je winnen

Drie nachten bij Tusken de Marren

3 nachten voor 2 personen op recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum. Deze prijs is te verzilveren in april 2022 met uitzondering van de voorjaarsvakantie, of na 1 november tot 20 december 2022.

Een nachtje in het Notiz Hotel

Een overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen in het Notiz Hotel in Leeuwarden, te reserveren op basis van beschikbaarheid.

Een nachtje in Holwerd

Een overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt bij 'Zee van Tijd' in Holwerd. De prijs kan gebruikt worden in het na- of winterseizoen. Dus vanaf oktober, m.u.v. vakanties in 2022/2023.

Overnachten in Franeker

Een overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt bij 'De Doelen' in het hart van Franeker. Reserveren is op basis van beschikbaarheid.

Slapen bij Snoozz

Een overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt bij het Snoozz Hotel in Bolsward. De prijs inwisselen kan tot eind 2022 met uitzondering van mei, juni en juli.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door

       

      

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens