Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Contact

Adres:
Zuid Midslandweg 4
8891 GH Midsland
Plan je route
Afstand:

Waddeneiland Terschelling verandert ieder jaar tien dagen lang in één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. Opgericht door Joop Mulder, heeft Oerol festival al sinds 1982 alles om jouw festivalzomer af te trappen. De eerste zomerzon, een prachtig eiland, een vernieuwend theaterprogramma vol nationale en internationale theatergroepen en lekkere muziek om tussendoor even bij uit te rusten of juist op los te gaan op de festivalterreinen op West-Terschelling en in Midsland.

De theatervoorstellingen worden speciaal, vaak ter plekke, voor de locaties gemaakt, of daarop aangepast. Eventjes weg uit de schouwburg en op naar het strand, de duinen, het bos, de schuur, de dijk of gewoon lekker de straat op. Waar je ook om je heen kijkt, er gebeuren altijd mooie, rare of verbazingwekkende dingen. Oerol is daarmee een festival dat de theaterliefhebber onder ons niet wil missen.

Neem alvast een kijkje

Kenmerken

Extra informatie Culturele Hoofdstad 2018

  • Soort evenement: Festival
  • Discipline: Beelden en installaties, Beleving, Dans, Film, Kunstenfestival, Multidisciplinair, Multimedia, Muziek, Podiumkunst, Storytelling, Theater
  • Voertaal: Language No Problem

In de buurt

Toon resultaten
Hoofdsponsors
Hoofdsponsors
Businesspartners

Initiators