Caleidoscoop Monique Verbruggen

Kijken door wellicht de grootse caleidoscoop ter wereld

De grootste caleidoscoop lijkt op het eerste gezicht industrieel erfgoed. Pas als je dichterbij komt, zie je dat het kunst is dat je mag aanraken, dat er eraan mag draaien en kunt ontdekken!  Je staat aan het roer van een monumentaal kunstwerk dat je mee op ontdekkingsreis voert.

Dit reuze caleidoscoop staat voor ontwikkeling en verandering, voor vernieuwing. Het toont bovendien de kracht van beweging. Blijf maar draaien er ontstaat altijd wel iets nieuws. In dat opzicht zie ik mijn caleidoscopen als een spiegel van het leven. Je kunt er alles van maken wat je wilt. De basis gedachte voor mijn ontwerpen? Het brengen van ongecompliceerde blijheid en de spontane glimlach.

Naast de grote caleidoscoop staan er regelmatig de kelinere caleidoscoop lampen waar je ook aan mag draaien én met de lampjes mag projecteren. Daardoor ontstaan er prachtige wisselend kleurrijke projecties tegen de wand.

Wanneer

  • dagelijks t/m 15 december 2018
  • Let op: de openingstijden van de galerie zijn onregelmatig. Een afspraak is snel en makkelijk te regelen via tel. 0515 - 332074 of 06 - 29871396.

Neem alvast een kijkje

In de buurt

Toon resultaten
Hoofdsponsors
Hoofdsponsors
Businesspartners

Initiators