Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Leny Dijkstra en Hiske Oosterwijk vertellen en zingen op muziek van Cees Bijlstra hoe wij altijd maar onderweg zijn. Maar waarheen?

Volgens velen was Bijlstra de beste componist van Fryslân. Helaas is hij veel te vroeg overleden. Wat blijft, is zijn muziek. Voor Taal op it spoar is een selectie uit zijn muziek gemaakt. Op teksten van Leo Dijkstra, met een bijdrage van Baukje Wytsma. Een ketting van pareltjes die in het theater en voor radio en tv veelal werden uitgevoerd door Leny Dijkstra.

Met dit rijke verleden als bagage neemt Leny ons samen met haar muzikale begeleiders Addy Scheele en Anke Piersma mee op reis in de Cees Bijlstra trein van Arriva. In de trein ontmoet Leny haar reisgenoot Hiske Oosterwijk. Een geweldige verrassing. Voor haar en het publiek!

Wanneer

  • Moarre-Ljussens 1, 2 ,3 en 5 maaie 'De Gearkomst' Gjin trein! Eigen ferfier. Bûtenpost 11, 12 en 13 maaie Riedseal Gemeentehûs PREMIëRE 12 maaie De Westereen 19, 20 en 21 maaie Old Dutch Beide Pinksterdagen MIDDEIS! Hurdegaryp 25 en 26 maaie Van der Valk Frjentsjer 1, 2 en 3 juny Poort van Franeker Mantgum 9 en10 juny mfc 'De Wjukken' Koudum-Molkwerum 15, 16 en 17 juny 't Stasjons Kofjehûs Snits 22, 23 en 24 juny culinair podium Lewinski

Neem alvast een kijkje

Prijzen

  • €20,-
  • Betaalmogelijkheden: Online

In de buurt

Toon resultaten
Hoofdsponsors
Hoofdsponsors
Businesspartners

Initiators