Je loopt rond met fantastisch mienskipsplan of hebt een talent dat de hele wereld zou moeten zien. Kom dan in actie. Deel je wilde plannen en laat ons je helpen van een plan tot een daadwerkelijk project te komen.

Wij Friezen zijn een initiatiefrijk volk. Dat blijkt ook uit de vele aanmeldingen die we op dit moment binnenkrijgen. We zijn er ‘tige bliid’ mee en werken er hard aan om deze iedereen te voorzien van een antwoord. Dit betekent wel dat het even kan duren voor je iets van ons hoort. Ons streven is dat je binnen zes weken een reactie van ons krijgt. Je kunt ons daarbij helpen door het formulier op deze pagina zo volledig mogelijk in te vullen!

Creatieve input – volg een Greidesessie!

 

Creatieve input nodig voor het uitwerken van je project? Meld je dan aan voor een Greidesessie. Samen met andere deelnemers werk je onder professionele begeleiding aan je eigen én elkaars project. Een idee of uitgewerkt project? Het maakt niet uit in welke fase je initiatief is. Geheel gratis (incl. lunch) en je komt er altijd rijker uit!

Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar info@2018.nl o.v.v. Aanmelding Greidesessie en vermeld de gewenste datum.

Je kunt kiezen uit 1 van de volgende data:

Za. 9 september 2017

Za. 30 september 2017

Za. 14 oktober 2017

Za. 4 november 2017

Za. 25 november 2017

Za. 9 december 2017

 

Je ontvangt dan van ons een bevestiging en het programma.
Neem ook een kijkje op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/2018greidesessies/  en lees de andere ervaringen van deelnemers en hun voortgang.

Hoofdsponsors
Hoofdsponsors
Businesspartners

Initiators