Eerste Golden Tulip Tulp voor LF2018

Het is hoogseizoen en hotels zitten bomvol. Het perfecte moment om gasten eraan te herinneren dat je er voor volgend jaar op tijd bij moet zijn. Vanmiddag heeft Tjeerd van Bekkum, directeur van Culturele Hoofdstad, de eerste Golden Tulip tulp in ontvangst genomen. Een cadeautje dat alle hotelgasten van Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud vanaf vandaag krijgen.

,,Het presentje is bedoeld om alle gasten die tot en met 31 december 2017 naar ons hotel komen, er bij vertrek op te attenderen dat Friesland volgend jaar feest viert,” zegt Tjitte de Wolf, directeur-eigenaar van het hotel. ,,Leeuwarden-Fryslân 2018 is een prachtige gelegenheid om mensen te vragen terug te komen.”

,,We ontvangen op jaarbasis zo’n 25.000 gasten, dus de rest van dit jaar kunnen we nog op zeker 10.000 rekenen die op deze manier geattendeerd worden. De eerste reserveringen voor volgend jaar zijn al binnen.”

Tjeerd is erg blij met het initiatief: ,,Tjitte doet wat je graag ziet. Hij ziet het belang van Culturele Hoofdstad in en pakt zijn kans. Een win-winsituatie.”

Op de foto: Tjitte de Wolf (directeur-eigenaar Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud), Tjeerd van Bekkum (Directeur Culturele Hoofdstad), Roel Schipper (Manager Front Office)

Hoofdsponsors
Hoofdsponsors
Businesspartners

Initiators