Jan van Erve: ,,Een hoofdsponsor als ING vervult ons met trots"

Trots en blijdschap. Het zijn de woorden die woensdag 13 juli om voorrang vochten. we zullen die datum nooit vergeten: voorzien van een gouden Club2018-rand staat de datum voortaan in het collectieve geheugen gegrift. Met ING aan onze zijde werken we met nog meer zelfvertrouwen aan het programma.

In de gesprekken die wij - en ik schrijf nadrukkelijk wij - met ING voerden, werd duidelijk dat de bank met name geïnteresseerd is in de projecten op het gebied van vernieuwing en ondernemerschap. ING-collega Tjitske Benedictus (sponsoring & events) stelde dat ze Leeuwarden en de provincie Friesland op die domeinen echt vooruit wil helpen.

Hoe die hulp er concreet uitziet, zal natuurlijk nog moeten blijken. De vruchten van onze samenwerking liggen immers in de toekomst: we kunnen ze nog niet plukken.

Dat de bank hoe dan ook wil participeren in verschillende projecten, zoals de Eschertentoonstelling, is in de voorgaande gesprekken al wel duidelijk geworden: omdat ING er naar streeft kunst en cultuur toegankelijker te maken voor een breed publiek.

En ING is tevens hoofdsponsor van Club2018. Opdat ze toegang krijgt tot de meest actieve en creatieve ondernemingen in Friesland. Het ultieme voorbeeld van deze enthousiaste ondernemershouding werd daags na de ondertekening gegeven door Haaima Peugeot. Het autobedrijf, een zeer gewaardeerd en immer meedenkend Club2018-lid, verraste met een paginagrote advertentie in de Leeuwarder Courant, hier links afgebeeld. Trots en blijdschap. Tijdens het bladeren in de krant borrelden de woorden als vanzelf weer op.

Groeten van Jan van Erve, hoofd partnership en sponsoring.

Hoofdsponsors
Hoofdsponsors
Businesspartners
Initiators