Jongleurs en acrobaten in het publiek van De Centrale

LEEUWARDEN - In het voorjaar van 2018 wordt het grote Adje Festival bij Winkelpark De Centrale gehouden. Alle kinderen en andere belangstellenden kunnen daar volop genieten van cultuur. En belangrijk: ze kunnen zelf meedoen.

,,Het Adje Festival is sympathiek en sprak ons direct aan. Vanuit de gedachte ‘Kijk eens wat ik kan’ kunnen we de kinderen op De Centrale een platform bieden om dat te laten zien”, aldus Natalia de Smalen namens de ondernemers van De Centrale.

,,Veel Friezen komen samen met hun kinderen naar De Centrale om hier hun boodschappen te doen. De ondernemers van De Centrale dragen daarom ook het Adje Festival zo’n warm hart toe. Met onze eigen marketinginspanningen, mediakanalen en de samenwerking met de projectleiders van Adje kunnen we een grote groep mensen bereiken. Zo willen we Adje breed onder de aandacht brengen. Met uiteindelijk het einddoel om een fantastisch festival op ons winkelplein neer te zetten.’’

Ook in de maanden voorafgaand aan het Adje Festival zullen ondernemers van De Centrale inspelen op Leeuwarden-Fryslân (LF2018). ,,Het is heel goed mogelijk dat je in een van onze winkels een jongleur tegenkomt, of dat er andere circusachtige acts worden opgevoerd tussen het winkelend publiek. Zo willen we Fryslân alvast wat opwarmen voor LF2018. Wij als ondernemers kijken in ieder geval al heel erg naar 2018 uit!”

,,Ieder kind heeft recht op cultuur”

Projectleiders Jildou Tjoelker, Onno Spreij en Sabine de Jong van Circus Adje willen kinderen hun talenten laten zien en ontdekken. “Doe ook mee aan onze Adje Challenge. Klim op de schouders van je vrienden en film hoe jullie samen een piramide bouwen." Als je meer wil weten over de Adje Challenge moet je een kijkje nemen op de Facebookpagina. Klik dan hier.

Hoofdsponsors
Hoofdsponsors
Businesspartners

Initiators